Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, ti borotváljátok "ott"?

Csajok, ti borotváljátok "ott"?

Figyelt kérdés
Nem tudom h kéne-e vagy nemXDBocsi a hülye mondatért:)
2009. okt. 30. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Sztem elég ha csak a bikinivonalat borotválod. Ennyi idősem az még bőven elég. Ráadásul megerősödik a szőr aztán meg szúrni fog :S
2009. nov. 7. 16:51
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem borotválom. Ha van valakim, akkor max. a szélét, csak annyira, hogy a bugyiból ne lógjon ki. Én sem úgy tapasztalom, hogy ez általános elvárás lenne. Nem szokott gond lenni.

Higiénia: a szőr éppen hogy higiéniai funkciót szolgál. A higiénia a tisztálkodáson és nem a borotváláson múlik.

Orális kielégítés: alapvetőnek tartom, hogy ha esélyes, hogy hamarosan szex lesz, akkor alulról megmosakodjak, akár le is tusoljak, illetve ha kimegyek pisilni, utána mindig le is mossam a nemiszervemet – és a páromtól is ezt várom. Amúgy pl. exem ezt nem tartotta fontosnak, hogy én előtte megmossam, de én úgy voltam vele, inkább jobb lesz úgy. Ha valaki ezt nem teszi meg, hiába szőrtelen, akkor se biztos, hogy kellemes íze lesz.

12 éves kérdező, szerintem Te semmit ne csinálj a Tiéddel, nagy macera ám a borotválás. Ha erős a szőrzeted, a fürdőruhából kilógó részt borotváld le nyáron, ennyi.

2009. nov. 7. 18:02
 23/30 anonim ***** válasza:
66%

12 évesen nehogy nekiállj borotvával. ha mondjuk még a lábadat/hónaljadat sem szeded régóta (és remélem így van), akkor nehogy megpróbáld. 12 évesen totál felesleges. én 15 vagyok, én nyáron gyantázom, amúgy meg borotválom, ha a barátommal talákozom, mert tudod a mi kapcsolatunk már olyan, hogy bármikor jöhet az a bizonyos dolog.

most hogy egy példát mondjak, a 12 évesen ott lent borotválás az olyan, mint amikor a 6 éves kislány be akarja festeni a haját, kb :D és ha megvágod magad, akkor mit csinálsz? Nagyon fáj ám! Inkább beszélj anyukáddal!

2009. nov. 7. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:
Engem mindig is érdekelt, hogy milyen higiéniai célt szolgál a szőrzet? Állítólag a nőgyógyászok is ezt mondják, de még nem volt alkalmam megkérdezni.
2009. nov. 7. 18:39
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
18:26 hát fura h egy 15 éves kislány ad tanácsot egy másik kislánynak! Jah és az hogy te nemi életet akarsz élni, az olyna mintha egy 12 éves le akarja borotválni ott lent. szal ugyanolyan gáz. 17/L
2009. nov. 7. 18:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
17 L te is ugyanlyan kislány vagy mint egy 15 éves szóval ha erre mondják, hogyha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
2009. nov. 7. 22:19
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
lehet, de én nem adok ilyenekben tanácsokat, és nem csinálok úgy mintha egy felnőtt lennék. ennyi
2009. nov. 8. 00:50
 28/30 anonim ***** válasza:

a szőrnek annyi a funkciója, hogy védi a nemi szerveket. persze ezt így nehéz elképzelni, de valamilyen szinten a mechanikai behatásoktól is, illetve a szőr amolyan szűrőként működik, tehát a szöszöket, koszt nem engedi bejutni a hüvelybe.

én 20éves vagyok és csak a bikinivonalam gyantázom, de azt is csak azért, mert nekem úgy tetszik. még soha nem volt ebből gondom egy pasinál se. én amúgyis meg szoktam mosakodni előtte, szerintem ez borotvált embernél is legalább olyan fontos.

de hogy a kérdésre is válaszoljak, 12évesen ne borotváld, mert pár év és olyan erős lesz, hogy csak nézel.

2009. nov. 8. 11:01
 29/30 anonim ***** válasza:

ne borotváld, én is azt tanácsolom, használj epilátort vagy menj el kozmetikushoz gyantáztatni. de 12 évesen az is rendben van, ha csak lenyírod rövidre, akár 2 mm-esre is levághatod. lehet venni testszőrzetnyírót is, az epilátoroknál találod.

nem a nemi szervem volt büdös, mikor nem szőrtelenítettem, hanem a szőrzetem, az is akkor, ha tusoltam. hiába hagytam hatni a tusfürdőt, intim lemosót, szappant, bármit hatni 2 percig is, akkor is megtartotta a szagokat. csak ha sokáig áztattam magam, vagy strandon voltam, akkor a fertőtlenítős víz megtette a hatását.

szeritem nem igaz, hogy a szőrzet véd a fertőzések ellen, sőt, pont az ellenkezője igaz. ha szőrösek vagyunk, könnyebben átterjednek a bacik a fenéktől, mert a szőrzet kontaktust teremt.

2009. nov. 8. 22:44
 30/30 anonim ***** válasza:

Én is kétlem, hogy a szőrzetnek higiéniai funkciója lenne, főleg manapság, amikor már rendesen tisztálkodnak az emberek - csak azért írtam, hogy nőgyógyászok ezt szokták mondani, mert a ló másik oldalára azért ne essünk át, mert az sem igaz, hogy a csupasz a higiénikus!

Az a higiénikus, kellemes ízű/illatú, aki tisztán tartja magát, és ez független attól, hogy szőrös-e vagy csupasz.

2009. nov. 8. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!