Csajok, ti borotváljátok "ott"?
Borotválás a legegyszerűbb, de azért óvatosan. Fájni nem fáj, csak várd meg míg visszanő az újra borotválás előtt, kb 1-1,5 hét mert előtte szerintem nem valami kellemes. Én ált hétvégente szoktam, amikor a párommal találkozom.
Szerintem neked még korai. Ha nagyon zavar, szedd le. De már ilyen korán elkezded megerősíteni a szőrt, az nem túl jó. Ne zavarjon, mert úgysem fogja senki látni rajtad kívül még egy darabig (optimális esetben).
nemcsak akkor kell szőrteleníteni, ha van valakink.
minden felnőtt embernek is vannak olyan hónapok az életében, amikor szex nélkül él. nő esetében, mert nem talál olyat, akivel szívesen lefeküdne, férfi esetében, mert nem tud meghódítani senkit, vagy csak túl lelkis, vagy egyszerűen idő nincs pasizni/csajozni.
nem tudom, menstruálsz-e már, de ha igen, akkor is jobb, nem ragad a vér a szőrbe, sokkal higiénikusabb.
itt szó sincs higiéniáról. akik nem borotválják, nem koszosabbak, mint mások. minden nap fürdeni kell, különben az is koszos lesz, aki amúgy borotválja.
a borotválás pusztán esztétikai kérdés, izlés kérdése. aki akarja csinálja, aki akarja nem. aki nem csinálja, nem rosszabb vagy igénytelenebb, mint mások. 20 évvel ezelőtt eszébe se jutott volna senkinek.
én amúgy időnként csinálom, máskor meg nem.
előző!
igenis higiénikusabb, mert a szőr megtartja a szagokat.
nekem van olyan férfiismerősöm, aki mondta, hogy 20 éve, amikor még valóban nem sokan szőrtelenítettek, sosem szeretett orálisan kielégíteni egy nőt, mert sokszor pisiszagot és egyéb "állott" szagokat érzett.
és el is hiszem neki, mert mikor még én sem szőrtelenítettem kamaszként, akkor az enyém is sokszor olyan volt, ha odanyúlam, majd megszagoltam a kezem, kivéve ha mondjuk jó sokáig áztattam magam a kádban.
Én csak akkor, ha a pasimmal találkozom, de ez viszonylag ritka (távkapcs), de akkor teljesen leszedem, úgy a jó.
23 N
az a pisi és az állottszagú, aki nem mosakszik :)
(érdekes, én sose vagyok ilyen szagú, pedig "csak" egyszer fürdöm egy nap).
ha büdös vagy mégis, akkor valami fertőzésed van, és el kell menni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!