Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti borotváljátok?

Csajok ti borotváljátok?

Figyelt kérdés
Borotváljátok a hasatokat? Azt a bizonyos csíkot..
2011. jún. 10. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Epilálom kb. 2-3 hetente, mert nagyon sötét a szőr. Nem fáj, és le van a gond:) A borotva csak erősíti, és utána borostás lesz, ami nagyon undi.
2011. jún. 10. 16:35
 2/8 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van ezért is nem merem elkezdeni borotválni :S úgy látszik epilátort kell beszereznem.. köszi a választ
2011. jún. 10. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit, esetleg ha epilátorra nem akarsz kiadni, gyantáz(tas)d.
2011. jún. 10. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem,alig van egy pár szőrszál és nem is látszik csak ha nagyon nézik :D
2011. jún. 10. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
nem... nem feltűnő az a pár szál szőke szőr ami ott van:) de ha mondjuk erősebb lenne és muszáj lenne valamit bevetnem biztos h nem a borotva lenne az... amúgy gondolkodtam már rajta h ha gyantával leszedeti valaki azt a csíkot akkor az nem lesz feltűnő h ott egyetlen szál szőr sincs mellette meg pár centire mind2 oldalt van? pl ha rásüt a nap vagy akármi :D lehet h azt csinálnám h szemöldökcsipesszel kiszednék párat.."megritkítanám" a szőrt persze ez lehet h hülyeség :D
2011. jún. 10. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó! nem hülyeség..nekem is elkég szőrös a pocim ezernyi apró pihe...és azt szoktam csinálni amit írtál..középen pár szálat kiszedek csipesszel és máris jobb.. azért egy próbát megér mielőtt epilálni kezded.. nehogy aztán begyulladjon vagy kivörösödjön
2011. jún. 10. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:
próbálkoztam én is azzal, hogy kiszedtem csipesszel 1et 2öt és nem tudom még rosszabb lett nekem :S olyan nagyon erősen nőtt vissza meg minden.. olyan undi lett.. bár ne kezdtem volna el :D de azóta is azt csinálom mert muszáj.. köszike
2011. jún. 10. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
nem.
2011. jún. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!