Csajok ti borotváljátok?
Figyelt kérdés
Borotváljátok a hasatokat? Azt a bizonyos csíkot..2011. jún. 10. 16:32
1/8 anonim válasza:
Epilálom kb. 2-3 hetente, mert nagyon sötét a szőr. Nem fáj, és le van a gond:) A borotva csak erősíti, és utána borostás lesz, ami nagyon undi.
2/8 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van ezért is nem merem elkezdeni borotválni :S úgy látszik epilátort kell beszereznem.. köszi a választ
2011. jún. 10. 16:36
3/8 anonim válasza:
Nincs mit, esetleg ha epilátorra nem akarsz kiadni, gyantáz(tas)d.
4/8 anonim válasza:
Nem,alig van egy pár szőrszál és nem is látszik csak ha nagyon nézik :D
5/8 anonim válasza:
nem... nem feltűnő az a pár szál szőke szőr ami ott van:) de ha mondjuk erősebb lenne és muszáj lenne valamit bevetnem biztos h nem a borotva lenne az... amúgy gondolkodtam már rajta h ha gyantával leszedeti valaki azt a csíkot akkor az nem lesz feltűnő h ott egyetlen szál szőr sincs mellette meg pár centire mind2 oldalt van? pl ha rásüt a nap vagy akármi :D lehet h azt csinálnám h szemöldökcsipesszel kiszednék párat.."megritkítanám" a szőrt persze ez lehet h hülyeség :D
6/8 anonim válasza:
utolsó! nem hülyeség..nekem is elkég szőrös a pocim ezernyi apró pihe...és azt szoktam csinálni amit írtál..középen pár szálat kiszedek csipesszel és máris jobb.. azért egy próbát megér mielőtt epilálni kezded.. nehogy aztán begyulladjon vagy kivörösödjön
7/8 A kérdező kommentje:
próbálkoztam én is azzal, hogy kiszedtem csipesszel 1et 2öt és nem tudom még rosszabb lett nekem :S olyan nagyon erősen nőtt vissza meg minden.. olyan undi lett.. bár ne kezdtem volna el :D de azóta is azt csinálom mert muszáj.. köszike
2011. jún. 10. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!