Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kar gyantazasa, megeri belevagni?

Kar gyantazasa, megeri belevagni?

Figyelt kérdés
Igazabol nem olyan veszes a helyzet, szerencsere szokes szorszalaim vannak, viszont eleg sok es jo hosszuak.. Eddig nem zavart, de az utobbi idoben mar eleg kellemetlen.. Tenyleg gyengulnek, ritkulnak ha gyantazom?
2013. aug. 26. 08:48
 1/6 anonim válasza:
Azt mondják igen, gyengülnek. Mondjuk elég fájdalmas egy folyamat, én már próbáltam. Én mostanában epillálni szoktam a karomat,gyorsan kész van, annyira nem vészes a fájdalom se, meg lehet szokni, meg gyengültek is a szőrszálaim.
2013. aug. 26. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem gyantázom, de az egyik barátnőm igen. Neki kozmetikus csinálja. csak az a rossz, hogy mikor elkezd nőni szúrósabb tapintású lesz a kezed.
2013. aug. 26. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én gyantázom,sima bársonyos utána elég sokáig.Csak ajánlani tudom.
2013. aug. 26. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, volt szerencsém az epilátorhoz is... Még a lábamon sem bírtam két másodpercnél tovább, máshol meg sem mertem próbálni. A gyantát viszont teljesen jól bírom, a lábam-combom-hónaljam megy egy szisszenés nélkül. :) Viszont nem vettem észre, hogy a lábamon ritkulnának a szőrszálak, nem tudom, a karom hogy viselkedne.
2013. aug. 26. 15:56
 5/6 anonim válasza:
Megéri !!! En utaltam a karomat nagyon eszreveheto volt a ször:S es gyantazni meg nem akartam. Igy tavasz vegen legyantaztam hideggyantaval es egyszeruen imadtam...napokig csak azt simogattam es nyar vegere nott vissza olyan hosszura mint amilyen alapvetoen volt es egyaltalan nem szurt eletem egyik legjobb dontese :D
2013. aug. 31. 20:26
 6/6 anonim válasza:

Bocsi rosszul irtam :

Leborotvalni nem akartam

2013. aug. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!