Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hónalj gyantázása Veet hideggy...

Hónalj gyantázása Veet hideggyanta szalaggal?

Figyelt kérdés
Szerintetek biztonságos??
2012. jún. 22. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehogy kipróbáld!Én most próbáltam a lábamon,és a hülye fejemmel nem vártam hogy milyen lesz,hanem az egész lábamat megcsináltam.Fájt,és az egész lábam lila.Tele van véraláfutásokkal.
2012. jún. 22. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
sztem a véraláfutás elfog múlni. én a lábamon azzal csinálom, és ott használ is csak a hónaljamtól félek..:S
2012. jún. 22. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam, de nekem meleg gyantával nem sikerült...
2012. jún. 22. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
én azzal csinálom és az elején béna voltam.de még most is ritkán sikerül tökéletesre. van amikor valamiért nem szedi ki az összeset.a dobozban papíron le van írva,hogy kell csinálni,hogy hatékonyabb legyen. én kb 3 perc alatt megvagyok vele. hogy biztonságos-e nem tudom mire értetted,szerintem nincs mitől tartani.
2012. jún. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!