Veet hideggyanta - Tapasztalatok!? Egyedül is nekiállhatok? Nektek bevált? Mennyi ideig lesz tőle sima a bőröm?
Figyelt kérdés
gyantázni akarom: hónalj, láb. de tegnap borotváltam le a lábam, tehát megvárom, míg kinő, a hónaljamat is próbáltam, de sikertelenül jártam :(
ja és majd OTT lent is akarom, csak kicsit tartok a fájdalomtól
Pozitív, negatív dolgokat várok!! köszi
16L
2012. márc. 28. 17:54
1/4 anonim válasza:
Hát nekem nem szedte le a szőrt. Csak szenvedni fogsz vele, fáj, piros lesz, és még a szőr is megmarad. Inkább menj el egy jó kozmetikushoz, pillanatok alatt meg van, és 2 hétig teljesen sima marad.
2/4 anonim válasza:
nem jó! Neki állhatsz egyedül is, de aranyárba van és semmire nem elég. Praktikusabb és olcsóbb, ha veszel egy patronos gyantamelegítőt valamelyik multinál (kb 5000 Ft), euros üzletláncokba 100ml-s gyantapatront, illetve kellékesnél lehúzópapirt. Az utóbbiból érdemes jobbat venni, mert az ciki ha elszakad a papír lapjával, és azzal szenvedsz. Ott lent, patronos gyantával nehéz mutatvány lesz, inkább csak a bikinivonalt tudod vele. Lehet kapni úgynevezett "spatulás gyantát" vagy "hagyományos gyantát", kozmetikai nagykerekbe. Ezt lábasba rezsón melegíted, ehhez nincs papír, spatulával kenegeted a kívánt "helytől" függően. Mondjuk ez bonyolultabb, elötte lesd el kozmetikustól. De, ha odalent még "gyantaszűz" vagy, hidd el, hogy nem biztos, hogy te ezt rendszeresen akarni fogod.
3/4 anonim válasza:
Mindenképp kozmetikussal csináltasd!!!!
4/4 anonim válasza:
Csalodas :(
Sok helyen olvastam,h a veet gyantak nem ernek semmit se, nos ... Ezt alatamasztom :( en csak a labamon hasznaltam,de inkabb csak itt-ott tepkedi ki a szőrt... de ha keresgelsz sok blog van,ahol tobbet kiprobaltak, es meglepo, a legjobb nem a draga, markas termek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!