Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a sima és a...

Mi a különbség a sima és a "jó éjt"tápszer közt? Laktatobb a "jó éjt"tápszer? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg laktatóbb, de én nem vettem észre.

A kisfiamnak kb. 8 hónapos korától adtam, és 14 hónaposan aludta át csak az éjszakát. És éjjel nem kellett neki az innivaló, csakis a tápszer!

Azt hozzá kell tennem, hogy elég rossz evő, és szerintem amit nappal nem evett meg, azt éjjel pótolta:)

Mostmár 20 hónapos, és alszunk.

Azért szerintem próbáld ki nyugodtan, ízre szerintem jobb mint a sima. Hátha nektek bejön.

2009. szept. 22. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

nekunk nem vált be sajnos...elvileg laktatobbnak kell lennie, de az én fiam ezt ugy értelmezte, hogy kevesebbet ivott meg, mint a sima tápszerbol, és ugyanannyi ideig bírta, mintha simát kapott volna, így aztán tobbet nem vettem neki:( még mindig felkel éjszaka, és csak a tápszert kéri...

viszont bevált a barátnom gyerekeinek...

2009. szept. 22. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk se vált be.16 hós,nagyon sokáig próbálkoztam(9-13 hós koráig)
2009. szept. 22. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sem vált be. :(
2009. szept. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!