Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kar gyantázása! Mit tegyek,...

RandomgirlLOL kérdése:

Kar gyantázása! Mit tegyek, ha kezd visszanőni a szőr? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Elég szőrös a karom, és elég csúnya, anyukám szerint viszont legalább olyan visszataszító a szőr, ha visszanő, mintha ott maradna a karomon. Ebben van is valami, ezért most lenne néhány kérdésem azokhoz, akik bárhogyan eltávolítják a szőrt a karjukról:

- Mivel teszitek ezt? (Gyanta, lézeres kezelések stb.)

- Milyen gyakran? (Ez nyilván egyénfüggő és befolyásolhatja a módszer.)

- Mit tesztek, ha elkezd visszanőni a szőr (szúrós, fekete, tudjátok)? Vártok, amíg "készen nem áll" a hosszúságban a szőrtelenítésre, vagy van valami külön praktikátok?

Én leginkább az utolsó kérdés válaszaira vagyok kíváncsi, hiszen leszedném a szőrömet, de ez a bökkenő az, ami visszatart. Hiszen a visszanövő, borosta-szerű szőr tényleg nagyon kellemetlen...

Kérlek, mindegyikre válaszoljatok, minél többen! :)

Előre is köszönöm!

15/l

2013. aug. 12. 13:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul most jut eszembe, a modelleknek is le kell szőrteleníteniük magukat, nem? Mit tesznek, ha egy fotózás közbejön, de látszik, hogy milyen a karjuk? (Tegyük félre a Photoshopot xD) Borotvát ragadnak, vagy mi? :D
2013. aug. 12. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ott tényleg photoshoppolják. :) amúgy meg nekem is ilyen és engem is nagyon zavar, de sajnos meg kell várni míg rendesen kinő, addig nem kalimpálok úgy. :)) aztán gyorsan lekapom, mikor már lelehet. nekem azért nem borostás meg szúrós, csak látszik, h nő. ez van, borotvával soha ne ess neki!
2013. aug. 12. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, még jöhet más válasza is! :)
2013. aug. 12. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én epilálom, ezzel a rövidebbeket is le lehet szedni! A kezemre bevált az epilátor, de a lábamon szőrbenövések lettek tőle! Én meg se mondtam anyának, csak leszedtem! :)
2013. aug. 26. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, én is mondtam, hogy csak úgy leszedem, de engedné, ha lenne megoldás erre a borosta-szerűségre. De azt mondta, akkor már legalább kozmetikus csinálja - a hideg gyantával itthon csak bénázok, a meleg gyantát meg meg se próbálom inkább. :D
2013. aug. 27. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én vettem gyantamelegítőt, és nekem eléggé bevált. 2 hetente szoktam leszedni a karomról a szőrt. Gyantázás után kb 1 hétig sima a karom, utána kezd visszanőni. Amikor el kezd kinőni újra, szinte alig látszik, nem szúr. Szóval én csak ajánlani tudom (meleg!)gyantát. Vagy menj el kozmetikushoz, egy barátnőm azt csinálja, viszont oda azért nem jársz el 2 hetente, szóval több idő elteltével jobban látszódik a szőr ugye..
2014. ápr. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!