Hogy vegyem rá a nejem hogy leborotvalja a nunit? Meg a honaljat ne csak nyaron han telen is?
nézd, én is szőrtelenítek, szóval nem a csupaszság ellen van kifogásom, tényleg.
de ha nekem ez jön be, akkor nyilván így választok párt is, nem? Ha igénytelennek tartom a szőrös hónaljat, nem megyek hozzá olyanhoz, akié az. Nem úgy vágok bele a párkapcsolatba, hogy hm, most jó, de majd úgyis megváltoztatom őt.
Ha eddig megfelelt, akkor mégis mivel indokolja, hogy most már hirtelen nem jó?
Nekem nőként baromi rosszul esne, ha a férjem azzal jönne, hogy szép a vörös hajad, de mostanában a szőkék jobban bejönnek...
Aztán majd jön a nő ide kérdezni, hogy vajon nője van a férjemnek, és azt akarja, hogy én is rá hasonlítsak? Kattogjon csak azon az agya a nőnek, hogy vajon eddig se tetszett igazán, csak muszájból feküdt le vele, közben másról fantáziált?
millió kérdés van arról, miért akarják a nők megváltoztatni házasság után a pasikat, szerintem ez pont ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!