Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miből áll a napi arc és...

Miből áll a napi arc és testápolásotok? Milyen sminket tesztek fel egy sima hétköznapra?

Figyelt kérdés

Érdekelne egy napi arc- és testápolás programotok, hogy ki mennyi energiát fektet bele :) Valamint hogy ha még csak vásárolni is mentek akkor tesztek-e fel sminket.

Mindenkinek megy majd a zöld kezecske :)

2013. aug. 24. 19:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

Eddig nem nagyon volt napi rutinom, de mivel most már jön az ősz, nem sokat leszek itthon, muszáj volt kialakítanom egy napirendet. 2.-tól ezt fogom használni, addig marad az egyszerű leöblítem az arcomat, úgyis itthon vagyok :)

Reggeli rutin

-------------

a.) régen elég volt, ha csak sima vízzel átöblítettük az arcunkat, ma már nem - be kell látnunk, hogy a Föld vízkészlete záros, nem hiába van a mondás se: aki a Tisza vizét issza, saját maga vizét issza vissza.. nekünk hál'Istennek van víztisztítónk, így azzal egy fokkal előrébb lehet lépni :) Kicsit olyan, mintha régen lenne! Mióta nyári szünet van, nem nagyon megyek sehova, ezért nekem elég annyi is. De. 2.-tól már nem lesz elég ennyi. Ahhoz, hogy frissnek és üdének látszódjak, szükségem lesz vízre, kiskanalakra (a fagyasztott kiskanál duzzadt szemre jó, az uborkaszeletek beesett szemre 3-4 percig), nappali hidratáló krémre, szemfestékre, szempillaspirálra, ajakfényre, pirosítóra

Tehát:

arcmosás

napi smink után arctej, ami kellőképpen tisztít

nappali hidratáló krém

smink

Esti rutin

----------

Hazaérve az arcra rárakódott szmogtól, kosztól, portól kell megtisztítani a bőrünket, lemosni a festéket, bekenni éjszakai hidratáló krémmel, és kész is. :)

Én így tervezem! :)

Még erre a pár napra meg úgy általában, amikor itthon vagyok, felesleges, de amit meg szoktam mindig csinálni, az szépség-vasárnap. Igaz, most volt, hogy kihagytam, mert nem voltam itthon 2 hétig, tudom, nem lehet kifogás, meg megvárom vele már az utolsó vasárnapot.

Ez a szépség-nap nálam abból áll, hogy veszek a boltban 4-5 darab banánt.

Banános hajpakolás

Banános lábápolás

Plusz találtam megint jó recepteket, ezeket wordbe már be is gépeltem, ősztől nagy segítségemre lesznek. :)

Forrás (akitől tanultam): Takács Nóra fotómodell :)

19/L

2013. aug. 28. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
reggel egy ilyen frissítő arctisztítót használok,meg hidegvíz,tudom hülyeség,de én még otthonra is sminkelek,de csak szempillaspirált,suliba alapozó,tus,spirál,szemceruza,este ugyebár lemosom a sminket,meg peelinget használok,testápolóból egy ilyen algakivonatos bőrfeszesítőt használok,illetve egy ilyen cellulit elleni krémmel szoktam átmasszírozni a combjaim,de sajna mikor nagyon fáradt vagyok,akkor a testápolás kimarad
2013. szept. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!