Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi vált be pattanások...

Nektek mi vált be pattanások ellen, ami vény nélkül kapható?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a Zynerit és a Dalacin T sokaknak bevált, de ezeket csak orvos vagy bőrgyógyász írhatja elő. Kb. 1,5 éve szenvedek pattanásokkal, miteszerekkel. Most olyan szörnyű, hogy nincs is kedvem kimenni az utcára. Sok mindent kipróbáltam már, de nem igazán váltak be. Most fabulon tini tonikkal kenem be esénként, meg radírozom. T volalben most még a szokottnál is zsírosabb.

15/L

2013. aug. 24. 12:34
 1/9 HotChoc ***** válasza:
Nekem az arcmosás Baba szappannal nagyon jót tett. Minden este megmostam vele az arc egész területét, hetente kétszer radíroztam is, és csodálatosan kisimult tőle, eltűntek a pattanások. Próbálkoztam élesztővel is, bár annak rettenetes volt az íze...valamint olvastam, hogy a Mannaszappan Ében szappanja is nagyon hatásos, nézz utána, rengeteg pozitív véleményt kapott. :)
2013. aug. 24. 12:48
 2/9 anonim válasza:
Teafaolaj.
2013. aug. 24. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Akneroxid 5 vagy 10
2013. aug. 24. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen mitesszereid vannak? ( feketék vagy fehérek) ugyanis az akneroxid meg a teafaolaj csak a gyulladt pattiknál válik be. Fehér, nem gyulladt mitesszereknél csak a nyomkodás van, esetleg niacide gél, hámlasztók.
2013. aug. 25. 01:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenféle mitesszerem van. Az orromon inkább feketék, de a homlokomon kiállnak. Fehérek is vannak.
2013. aug. 25. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha fehérek vannak akkor marad a kozmetikus, a hámlasztás, esetleg eucerin/la roche posay krém, meg a niacide. Sajnos az a fajta bőrprobléma eddig nem túlságosan kezelhető. A fekete mitesszerek ellen is kozmetikus, vagy agyagmaszkok, szalicilsavas termékek, zselatin+tej maszk
2013. aug. 26. 00:26
 7/9 A kérdező kommentje:
A zselatinosat kipróbáltam, egész jó. Láttam lehúzás közben, ahogy kitépett egy nagyot. Viszont iszonyat fájt. Ma kinyomtam egyet kézzel, de akkora lyuk lett a helyén...
2013. aug. 26. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
a "lyukak" ellen a dermaroller meg az agyagmaszkok (amik összehúzzák a pórusokat), illetve kinyomás után alkoholos oldattal/tonikkal kell fertőtleníteni az adott pöttyöt.
2013. aug. 26. 20:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül nem vettem meg egyik kencét sem. A kamilla tea segített. Gőzöltem egyet, aztán átkentem vele az arcom. Mire megszáradt, mintha minden sebet össze varrtak volna. A kisebbek pár óra alatt leestek, a nagyobbak 1-2 nap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. És a homlokom zsírosságát is azonnal szabályozta, igaz, hogy nem végleg. Nagyon jó!
2013. aug. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!