Arcról hogyan lehet fogyni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 43 kg.Baba arcom van és kicsit pufi,ami nem tetszik.Mindennap mozgok nem eszem olyan sokat sem zsíros ételt és kenyeret.
A másik kérdése, az lenne hogy:kerek az arcom de egy kicsit megnyúlt.Frufrut szeretnék de azt mondják kerek archoz nem jó.Hátulról előre hogyan kell fésülni a hajat hogy ne jöjjön szét? vagy úgy kell vágatni? szerintetek ez jó lenne? mert ilyesmit szeretnék:nagyon szeretnék frufrut de úgy hogy jól nézzen ki... hasonlót szeretnék [link]
2013. aug. 24. 12:11
1/5 anonim válasza:
a pufi arc kesobb el fog mulni valoszinuleg,mikor kezdesz igazan noiesedni :)
2/5 A kérdező kommentje:
és a haj "dolog"?
2013. aug. 24. 12:44
3/5 anonim válasza:
ezt vágatni kell. és igaz, hogy kerek archoz nem áll jól a teli frufru. de én még ilyen féloldalasat se vágatnék a helyedben. én is levágattam pedig eléggé hosszú hajam volt és nagyon megbántam, mert sose volt a helyén. még ma se nőtt le teljesen. szóval, ha hosszú hajad van, akkor azt hagyd úgy, mert az a legszebb! egy kis átmenetet vágathatsz bele, de azt se vidd túlzásba :)
4/5 anonim válasza:
Ez genetika. 25 éves vagyok, és az arcom máig kerek, pufi maradt, pedig testalkatra vékony vagyok (166cm, 49 kg). Nekem volt korábban frufrum, bár azt mondták, hogy nem állt rosszul, de én mégis közelebbnek érzem magamhoz a frufru nélküli, egyenes, hosszú hajat. Összekötve nem szeretem hordani, mert akkor nagyon kihangsúlyozza az arcom kerekségét, ezért kiengedve hordom. Az arcomat keretező tincsek kicsit tépettek, tehát nem az a teljesen egyforma hossz mindenhol. Neked hosszú hajad van egyébként?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen hosszú hajam van,és elég dús.158 cm vagyok és a combomig ér barna és egyenes nem is kell kivasalni.
2013. aug. 24. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!