Hajvasaláshoz melyik a legjobb hő védö szérum? Lehetséges h a vasalástol nem nö ugy a hajam?
Figyelt kérdés
eddig wellát használtam,kék szinüt,de sokalottam a 3000ezret érte mert igy is eltört a hajam most azt a lila got to be-t használaom az se jobb. heti 2cer vasalom a hajam,és imetec bellissima hajvasalom van az a jade kristályos..attol függetlenül bármivel kezelem a hajam ugyanugy törik tanács??2009. okt. 30. 10:56
11/16 anonim válasza:
tök furi "összefutni" itt szegedivel:D megint az alfaparfos vagyok:akkor majd aztmeg megnézem én magunknak :P(Bartók tér)
12/16 anonim válasza:
utolsó agyok még +annyi h nekem is bellissima imetec van és annak ellenére amilyen jónak igérkezik nekemis töri a hajam de rendesen :S a mars téri fodrászkellékesnél most beszereztem fél litres kallos tejproteines hajpakolást ami állítólag hajszerkezet újraépítő(nagyonjó vaníliás illata van)szerintem ettől mostmintha nekem egészségesebb lenne avon hajvégápoló hátigen nekem zsírosítjaa hajam de ahajvégeken tényleg nemrossz
13/16 anonim válasza:
és a kallos hajpakolás 400-500 ft körül mozog
14/16 A kérdező kommentje:
nekem az avonos nem vált be:S
wow az jo árban van,és mennyi idöre elég?
hát én is a reklám miatt kértem azt h bizti tök szupi,és nm is 200on vasalom a hajam, hanem csak 180non:S
most dmes hajvégápolot használok,baleás ribizli illatu, ebbüöl a fajtábol van hajpakolás és sampon is,de jelenleg bevállt a hajvégápoloja
2009. nov. 1. 22:39
15/16 anonim válasza:
jaja detto ugyanezét kértem areklám miatt olyan sokat igért:S megnéztem és a bartók téren az alfaparfos 3400 30 ml:S hát sztem még egy löttyért ennyit nem adok..neked aballeás mennyibe került?
16/16 anonim válasza:
helllo én irtam ki a kérdést,csak ujra regiztem!
a baleás 729 a dmbe és eddig még jo! ilyen lilás szinü ribizli illatú!
uristen 3400ft?! az rohadt drága mi van abba gyémánt és kasmir?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!