Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasaláshoz melyik a legjobb...

Hajvasaláshoz melyik a legjobb hő védö szérum? Lehetséges h a vasalástol nem nö ugy a hajam?

Figyelt kérdés
eddig wellát használtam,kék szinüt,de sokalottam a 3000ezret érte mert igy is eltört a hajam most azt a lila got to be-t használaom az se jobb. heti 2cer vasalom a hajam,és imetec bellissima hajvasalom van az a jade kristályos..attol függetlenül bármivel kezelem a hajam ugyanugy törik tanács??
2009. okt. 30. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
hát, én nem használok semmit, de a hajam egészséges, sokminden a hajvasalónál dől el, ne az olcsó kínait vedd meg, hanem a drágább minőséges KERÁMIÁST! a kerámiás vasalló nem roncsolja a hajat mint a kínai, vagyis egy minimális színten igen. nekem olyan van, hogy valamit fúj is rá, amikor vasalom és amikor kivasaltam olyan puha és fényes lesz a hajam, ez a hajvasalómban van.
2009. okt. 30. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekem is Belissima van.Van egy elég olcsó de jó minőségű hővédő, itt részletes leírást kaphatsz :

[link]

2009. okt. 30. 11:20
 3/16 A kérdező kommentje:
ez nem olcso szar kinai hajvasalo,és kerámiás is
2009. okt. 30. 11:33
 4/16 anonim ***** válasza:
nekemis bellissima imetec van és tényleg nem olcsó kínai(nem tudom ez hogy jött az első válaszolónak)én loreal-osat használok de sztem nem jó mert zsírosítja ahajat ráadásul szerintem nemis használ.Fodrászom az Alfaparf-ot ajánlotta de nem próbáltam ki ,mert mindig lustavoltam elmenni fodrászkellékeshez(ottlehetkapni):D
2009. okt. 30. 11:52
 5/16 A kérdező kommentje:
nekem is ezt ajnlotta de rohadt drága:DD
2009. okt. 30. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok mennyibe kerülaz alfaparfos?énmégaztse tudom:D
2009. okt. 30. 15:33
 7/16 A kérdező kommentje:
itt szegeden 2300ft 30ml:S:S:S
2009. okt. 30. 17:14
 8/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeket találtam, a ga.ma-ról és a toni and guyról nagyon jókat írnak

2009. okt. 31. 15:09
 9/16 anonim ***** válasza:
én vagyok az alfaparfos érdeklődő ..énis szegedi vagyok te hol nézted emg pontosan?:D
2009. nov. 1. 14:37
 10/16 A kérdező kommentje:
:DD de jo=) én a mars tér sarkán lévö fodrászkellékesnél néztem! de van a bartók téren is fodrászkellékes,de ott multkor nem volt:S
2009. nov. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!