Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színűre festessem be a...

Milyen színűre festessem be a hajam?

Figyelt kérdés

Elég régóta gondolkozok azon,hogy befestetem,de nem merem.:S

Sajnos eléggé fehér bőrű vagyok,zöld szemű és a hajam eredeti színe szőkés barna,de inkább szőke(eredeti hajszínem,nem volt még festve a hajam).

Kb. ilyesmi színű,csak természetesebb:

[link]

És én valami ilyesmire gondoltam:

[link]

Vagy erre:

[link]

Habár ezek szerintem túl sötétek,és félek,hogy nem állna jól.:S Esetleg tudnátok mutatni olyanokat,amik jól állnának? Előre is köszi!

2013. aug. 19. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki úgy hogy először kimoshatóssal fested be :D

Én is úgy csináltam bár barnából ilyen vöröses vmi lett(hasonló a második képhez) nekem tetszett vmennyire bár maradtam az eredeti szőke hajamnál:))

Remélem segítettem 16/L

2013. aug. 19. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne fesd be, undorító.

18/f

2013. aug. 20. 00:30
 3/11 anonim válasza:
0%
Szerintem se festessed be a hajad mert a le növés az undorító meg akkor meg majd folyton újra kell festeni..szerintem maradj az eredetinél a szőke haj az nagyon szép az egyik barátnőmnek is szőke haja van és világos bőre de nem festeti be csak az aljára egy kicsi feketét rakott és jól áll neki nagyon...az arcára meg tesz alapozót meg púdert hogy ne legyen annyira fehér a bőre,amúgy meg ha fested a szemedet ne nagyon fessed csak szempilla spirált és szem ceruzát tegyél mert az nem Ku**ás :)
2013. aug. 22. 12:45
 4/11 anonim válasza:

En is nemreg festettem be eloszor a hajamat.Szerencsere manapsag mar nagyon jo hajfestekek is kaphatok, ammonia nelkul, ilyenek pl. a syoss oleo intense ( en is ezt hasznaltam,nagyon meg vagyok vele elegedve, a hajam puhabb lett mint elotte volt :) vagy garnier olia. A te borszinedhez valami vilagosabb hajszin illene szerintem probalj meg egy voroses szint, a zold szemueken csodalatosan all. [link]

Sok sikert!

2013. szept. 10. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:

sztem ha már befested akkor vörösre, az nagyon szexi.

22/F

2013. szept. 11. 00:27
 6/11 A kérdező kommentje:

De az a baj,hogy nekem egyáltalán nem jön be a vörös..:S A sötétebb barna,vagy a barnás-vöröses nagyon hülyén állna a fehér bőrömhöz? Igazából a lábam a legfehérebb és most,hogy vége a nyárnak az úgyse látszik.;D

Amúgy köszönöm a válaszokat!Jöhetnek még!:D

2013. szept. 11. 19:41
 7/11 anonim válasza:

Akkor szerintem csinaltass malirokat a hajadba, mint itt: [link]

Van egy melirozasi technika ugy hivjak hogy balayage, ami nagyon termeszetesen hat, nem ugy nez ki mintha egyertelmu csikok lennenek a hajadban, hanem olyan mintha a nap szivta volna ki.

2013. szept. 12. 02:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Fehér bőrhöz és zöld szemhez az első képen látható szőke nem lenne rossz.

A második, barna lenne viszont a legjobb választás szerintem.

A harmadik nem szép szín.

Nekem is nagyon fehér a bőröm, de barna a szemem színe.

Természetes színek közül eddig a barna, és a fekete állt a legjobban.

2013. nov. 9. 17:39
 9/11 anonim válasza:

Ilyenre:

[link]

2014. jan. 3. 23:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,de nem nyerő a kék! ;D
2014. jan. 4. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!