Milyen színűre festessem be a hajam?
Elég régóta gondolkozok azon,hogy befestetem,de nem merem.:S
Sajnos eléggé fehér bőrű vagyok,zöld szemű és a hajam eredeti színe szőkés barna,de inkább szőke(eredeti hajszínem,nem volt még festve a hajam).
Kb. ilyesmi színű,csak természetesebb:
És én valami ilyesmire gondoltam:
Vagy erre:
Habár ezek szerintem túl sötétek,és félek,hogy nem állna jól.:S Esetleg tudnátok mutatni olyanokat,amik jól állnának? Előre is köszi!
Próbáld ki úgy hogy először kimoshatóssal fested be :D
Én is úgy csináltam bár barnából ilyen vöröses vmi lett(hasonló a második képhez) nekem tetszett vmennyire bár maradtam az eredeti szőke hajamnál:))
Remélem segítettem 16/L
En is nemreg festettem be eloszor a hajamat.Szerencsere manapsag mar nagyon jo hajfestekek is kaphatok, ammonia nelkul, ilyenek pl. a syoss oleo intense ( en is ezt hasznaltam,nagyon meg vagyok vele elegedve, a hajam puhabb lett mint elotte volt :) vagy garnier olia. A te borszinedhez valami vilagosabb hajszin illene szerintem probalj meg egy voroses szint, a zold szemueken csodalatosan all. [link]
Sok sikert!
sztem ha már befested akkor vörösre, az nagyon szexi.
22/F
De az a baj,hogy nekem egyáltalán nem jön be a vörös..:S A sötétebb barna,vagy a barnás-vöröses nagyon hülyén állna a fehér bőrömhöz? Igazából a lábam a legfehérebb és most,hogy vége a nyárnak az úgyse látszik.;D
Amúgy köszönöm a válaszokat!Jöhetnek még!:D
Akkor szerintem csinaltass malirokat a hajadba, mint itt: [link]
Van egy melirozasi technika ugy hivjak hogy balayage, ami nagyon termeszetesen hat, nem ugy nez ki mintha egyertelmu csikok lennenek a hajadban, hanem olyan mintha a nap szivta volna ki.
Fehér bőrhöz és zöld szemhez az első képen látható szőke nem lenne rossz.
A második, barna lenne viszont a legjobb választás szerintem.
A harmadik nem szép szín.
Nekem is nagyon fehér a bőröm, de barna a szemem színe.
Természetes színek közül eddig a barna, és a fekete állt a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!