Milyen színűre festessem a hajam?
Mindenképpen beszeretném festeni, de nem tudom eldönteni:
- Szőke vagy nagyon sötétbarna ami majdnem fekete...
Link a színekről:
- Szőke: [link]
- És a sötét: [link]
Képet róllam itt találsz: [link] Jpg Köszönöm a segítséget előrre is
Szia:) Nekem is hasonló színű hajam van (na jó kicsit talán sötétebb)kicsit göndör, és zöld szemem van. Én is hasonló cipőben járok, be szeretném festeni a hajam. Én vmi gesztenyebarna színűre szeretném, mert az kihozza a szép szememet. Pl: [link]
Szerintem neked ezek jók lennének. Én ilyenre fogom befesteni jövő 7en. Szerintem túl feketét vagy túl szőkét ne válassz mert az eléggé elsápít (nekem ezt mondta a fodrászom). Remélem h segítettem:) Pusziii :P
köszönöm szépen a válaszotokat:)
Annyit füznék utóbbi válazsolóhoz, hogy világos barnát meg nem szeretnék mert nagyon rég óta vöröses árnyalatú a hajam és már unom..:S de tetszenek a színek csak most így nem szeretnék ilyet:D
Szia! Szerintem ennyire sötétre ne fesd be, nem hiszem hogy jól állna, sápítana a fekete. Nagyon kevés embernek áll jól :S Szerintem ilyesmi árnyalat nagyon jól állna neked, ennél sötétebb ne legyen már :S De ez a te döntésed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!