Miylen színűre festessem a hajam?
Figyelt kérdés
barna hajam van ,és szeretném valamivel feldobni. tépettre volt anno levágva,de már jóideje nvesztem le. a mostani állapota : felső,felnyart rész a vállam alá ér egy kicsit, a többi része a hajamnak hátközepig ér. arra gondoltam,hogy a végét valamilyen színűre befestetném,mert az egészet nem szeretném,szeretem a hajszínem. mit tudnátok tanácsolni, mi nézne ki jól?
valami iylesmire gondoltam:
2012. okt. 12. 23:47
1/2 Kennykosz válasza:
megvan a tipped, akkor ne kérj segítséget és tanácsokat. Jól néz ki amit választottál, de ez az igazán hosszúhajúaknak van kitalálva.
2/2 anonim válasza:
Nem csak hosszú hajúaknak áll jól!! Az egyik barátnőmnek épp vállig ért a haja ( szőkés barna ) amikor befestette csak alul meggyvörösre ( színezővel ), nagyon jól állt neki.. :) A napokban újra befestette már nem színezővel.:) Szerintem először te is próbáld meg színezővel és ha tetszik akkor majd befested normális hajfestékkel is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!