Melyik a legjobb hajápoló természetes olaj?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 23:24
3/8 anonim válasza:
nekem is az argán jött be a legjobban a kipróbáltak közül (olíva, ricinus, kókusz, lenmag, mandula)
5/8 anonim válasza:
Én argánolajat még nem próbáltam (tervben van), de a kókuszolaj tényleg aranyat ér.
6/8 anonim válasza:
Kókusz és argán egyértelműen. Voltak kutatások, és azt mutatták ki, hogy a kókusz tud legjobban behatolni a hajszál belsejébe, mert kicsi molekulákból áll, így ez táplálja legjobban. Nekem bevált (igaz mostanában inkább hajvégápolókat használok), az argánt nem próbáltam, mert nagyon drága.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) Valószínűleg kókuszolajat veszek, meg van otthon olíva, majd felváltva használom. Az argán most nézem tényleg elég drága. Ebből is ugyanannyi kell, vagy ez sűrűbb? Vagy csak simán drágább?
2013. aug. 19. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!