A két hajápoló közül szerintetek melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van két hajápoló, ami a töredezett végű hajamra kéne, olvastam különböző véleményeket, na de nem az a lényeg szóval ő az egyik: [link]
És ő a másik: [link] szóval szerintetek melyik a jobb töredezett hajra? milyen gyakran használjam, és hogyan? Szóval mindent amit tudtok róla leírjátok?
2013. aug. 12. 21:12
2/3 anonim válasza:
Nekem a 3. van meg, szerettem de már megutáltam az illatát a végére, bár a placentás meg nekem szimplán büdös :D
1 litert vettem 990 Ft-ért, szóval megérte. Szerintem töredezett hajra ez a legjobb kallos termék. Esetleg még nézz utána a Keratinosnak, arról is sok jót hallottam.
3/3 anonim válasza:
Mindegyik jó - ill. azt mondanám, hogy nincs különbség közöttük. Bármelyiket használod, jót teszel a hajaddal. Még az argán olajosat is ajánlom, vagy a keratinosat - mindkettőnek nagyon jó illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!