Milyen hajam legyen? Sos!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,amióta tudom eszem,hosszú,barna dús hajam volt,mindenki írigyelte,idén voltam nyaralni és.. azóta dúrva,száraz fele kihulott mikor mostam igy nagyon vékony és száraz.Ma megyek fodrászhoz.Mindig festeni akartam,de lebeszéltek,végatni se vágattam 5 centinél többet,de anyu szerint kellene változás,mert ez unalmas,de nem szeretnék sokat vágatni.kb ilyen : [link] lehet változtatni valahogy?2013. aug. 17. 11:45
1/3 anonim válasza:
hát, talán lépcsőzetesen, vagy tépetten.
2/3 anonim válasza:
de hogy mondhat ilyen anyukád hogy unalmas a hajad? nekem világéletemben dicsérte a hajamat és hogy ne fessem mert megbánom a természetes szin áll a legjobban... persze már én is változtattam rajta, de akkor sem értem hogy mondhat ilyet egy anya
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Lépcsőzetes lett,imádom.:))
2013. aug. 17. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!