Hogy tudom meg csinálni hogy selymes tapuntásu és kinéztü hajam legyen, mert most olyan száraz fénytelen akkor vegyek balzsamot sampot és hajformázot ami száraz hajra van és az rendbe hozzná?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 08:34
1/4 anonim válasza:
Nekem a Balea Oil Repair termékcsalád vált be. Sampon, balzsam és hajolaj is van hozzá. Nagyon jó puha, selymes lesz utána a hajam. Hajmosások előtt kókuszolajat vagy olívaolajat teszek fel 1 órára pakolásként. Hajformázót ne használj ha nem szükséges. Attól pont hogy nem lesz selymes tapintású, hanem száraz. Nem tudom, hogy töredezett-e a hajad, de azokról is gondoskodj és vágasd le őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Már le van és most nővelem igy akarom beálitani és hogy igy nézen ki
2013. aug. 9. 08:44
3/4 Regi_95 válasza:
Én a helyedbe először egy kicsit vágatnék belőle mert attól felfrissül és utána shampon balzsam meg hajpakolás mehet rá :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm de volt egyszer egy olyan hogy a fodrász rá fujt a hajamra és ilyen kinézete volt az is számit? Majd meg kérdezem töle
2013. aug. 16. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!