A hajam száraz (tapintásra szalma vattacukor) és fénytelen a hajfestéstől mit tegyek hogy rugalmas és fényes legyen? Többi lent.
Próbáltam olivaolajat, használok festett hajra való sampont és balzsamot is, mégsem érzem a változást.
Leradíroztam a hajamat és utána kezdett el ilyen lenni most nemrég barnára festettem paletta hajfestékkel és nagyon száraz lett és fénytelen és nagyon gyorsan kopik a festék.
Szeretném megnöveszteni a hajamat,most kb.vállig ér de sosem sikerül mert vékonyszálú a hajam alapból.Érdemes lenne póthajra beruházni az nem túl kényelmetlen viselet?
Nekem vastagszálú erős hajszálaim vannak, ráadásul dús a hajam. Folyton szárad. Most a hajamra gliss klur sprayt használok, hajmosás után befújom a vizes hajamra, illetve minden reggel miután átfésültem. Régebben vágás utáni 3. héten már töredeztek a hajvégeim, most meg 2-3 hónapja bírja. :)
Köszönöm.a gliss kur sprayt régebben használtam, nem tudom miért nem vettem újra.
Nem vagyok az otthoni kotyvasztás híve néztem a patikába 1000 ft a ricinus olaj 2 dl azt kicsit sokallom érte akkor inkább veszek valami spec.hajápoló cuccot.
Most használok vmi hajvégápoló olajat tegnap tettem rá oriflames tördezés ellen.Egész jó.
A kallos glow festék sem jött be nekem nem fogta be.a wella jó?mogyoróbarna szín nagyon tetszik.De lehet most pihentetem a hajamat regenerálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!