Mit tegyek hogy szép, egészséges és fényes legyen a hajam?
Megfelelő ápolás mellett nem szükséges havonta vágni belőle. Nekem elég 3 havonta maximum 2 cm-t vágni, mert amióta megfelelően ápolom és nem égetem szét hajvasalóval illetve hajszárítóval, sokkal szebb.
Nem tudom, hogy milyen típusú a hajad, de én most a zöld zsíros hajra való Elseve sampont használom és attól gyönyörű fényes lesz a hajam. Heti 1-2-szer használok hajmosás előtt kókuszolajat hajpakolásként. Nagyon jó hajbalzsam a Garnier Ultra Doux Heritage of Provence és a Balea Oil Repair. Hajmosás után vizes hajra a rózsaszín Gliss Kur fújós balzsamját használom, mint kifésülő spray. Nagyon jó, mert ez is plusz fényt ad a hajnak, könnyű kifésülni vele a hajat és puha is lesz tőle, de nem zsírosít. Amit még használok, az egy hajvégápoló, mégpedig a Balea Oil Repair hajolaj. Nem zsírosít ez sem, de pihe puha hajvégeim vannak és nem töredezik.
Ami még fontos, hogy egészséges és szép hajad legyen, az az elegendő folyadékbevitel, és a táplálkozásba is be kell vinni az egészségesebb ételeket. Én például minden nap megeszek 25-50g hántolt kölest vagy kölesgolyót, mert nagyon jót tesz a hajnak is, valamint szedek Dm-es hajvitamint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!