Szerintetek szexik a vöröshajú lányok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 16:10
11/19 anonim válasza:
Nekem a vörös hajú lányok a gyengéim:P
12/19 anonim válasza:
nagyon helyes... mi nagyon szépek vagyunk:P
13/19 anonim válasza:
Óóóó, nekem nagyon tetszenek, de egyet sem találok belőlük. :(
14/19 anonim válasza:
én is vörös hajú vagyok,és természetes és mindenki akivel csak találkozom,CSAK dicsérnek,hogy milyen gyönyörű hosszú hajam van!!ráadásul majdnem derékig érő!Ja és voltak akik cikizni próbálták mer irigyek volta:) de nem jött össze nekik..
16L
15/19 anonim válasza:
Vörös hajúak! Nehogy befessétek a hajatokat más színűre,mert nagyon szép!
16/19 anonim válasza:
Azok! Jól van, jól van, én lány vagyok, de azért meg tudom állapítani én is.
Sokan talán nem szeretik, de nekem nagyon tetszik, és szeretnék eredeti vörös lenni, cuki kis szeplőkkel. (Há', már nem leszek.)
Amúgy fiúknál nem igazán jön be, bár láttam kivételt.
18/19 anonim válasza:
szerintem nagyon szep,de tenyeg nem a hajszintol van, hanem,h hogy nez ki a lany. ugy szepek, mint ahogy a barnak,szokek,feketek... szerintem inkabb kulonleges ha valaki voros... 14/L
19/19 anonim válasza:
"Nekem a vörös hajú lányok a gyengéim:P"
nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!