Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Én 15/F vagyok. Apám, és...

Én 15/F vagyok. Apám, és nagyapám is kopasz volt. Lehet hogy én is az leszek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eddig hosszabb féle hajam volt (csak kicsit.. kb 7cm) minden nap amikor végighúztam benne a kezem több száz szál jött ki.. Aztán idény nyáron lenyírattam 4mm-es re és ahogy nő, (most olyan 1,7-8cm) nem hullik.. Ha röviden tartom is van esélyen hogy kb. 25 éves koromra kopasz leszek? [Csak fölül.. apának is. meg a nagyapának is..] És a zselé rosszul hat rá?

2013. aug. 14. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy öröklődő kopaszság.

De ez sem 100%, ahogy az sem, hogy ha apádnak kék szeme van, akkor neked is az lesz.

Azt olvastam, hogy a fiúknak általában olyan szőrzetük (haj mellkas láb ) lesz, mint az apjuknak.

Nagy esélyed van sajnos, de majd kiderül...

Ha hajlamos vagy a kopaszodásra, akkor tökmindegy, zselézed-e.

2013. aug. 14. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:

A 4 mm-esen nem is veszed észre gogy hullik. Az nem fog a fésűbe beleakadni, hanem menet közben esik ki a helyéről, hogy észre sem veszed.

Sajnos erős esélyed van a kopaszságra.

2013. aug. 14. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát apám szeme barna az enyém kék.. De szőrzet ugyanazz.. szemöldök 100%ugyanaz.. De ugyértem voltam ugy 4mm-es hajjal és ahogy nő sűrűbb lett..
2013. aug. 14. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként még semmi baj a hajammal... anya mondta hogy lehet, az leszek én is.. erre beijjedtem és elmentünk haj'orvoshoz' (addig könyörögtem)... és azt mondta hogy most még semmi baj, de nem tudja mi lesz a jövőben..
2013. aug. 14. 20:20
 5/6 anonim válasza:
Melyik nagypapád? Mert ha az anyai, akkor lehet, hogy te is örökölted, ugyanis a kopaszság X kromoszómához kötötten öröklődik. De ha csak apai ágon, akkor kevés az esélye, ugyanis te az X kromoszómádat anyukádtól kapod. Apukád és nagypapád is női ágról kapták a "kopaszság gént".
2013. okt. 7. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Az anyai és az apai nagyapám is
2014. júl. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!