Csak nekem nem engedné édesanyám a sötétbarna hajam aljára a világosbarna ombrét? (októberben leszek 16)
Anno nekem sem engedte volna, sőt akármilyen hajfestést sem, mert eléggé érzékeny a bőröm, azon aggódott, hogy jaj, tuti bajom lesz tőle. :D.
Sztem nem vészes az a 2 év, amit még ki kell húznod, utána úgyis azt teszel a hajaddal, amit szeretnél :).
Nem csak neked.
Egyébként meg ez az ombre haj már elég gáz, ahogy olvasom a neten. Sokan cikinek tartják. Nagyon sokan írják, hogy olyan, mh le lenne nőve. És igazuk van. Nekem is így nézett ki, amikor növesztettem le a szőkét. :D
Szia!
Én fodrászként nem ajánlom egyetlen vendégemnek sem! Ahogyan már többen is említették előttem, olyan, mintha le lenne nőve a festés. Ápolatlannak tűnik tőle a viselője.
Szerintem nem csúnya, és nem is lenőtt hatású az igazi ombre. De ehhez egy baromi profi fodrász kell, és nagyon el kell találni az árnyalatot, hogy napszítta, szép színe legyen, ne pedig lenövés. De ilyen hajat nem nagyon látok az utcán...Mellesleg az ombre hajnak a hátránya, hogy a hajvégeket (amik alapból szárazabbak a legtöbb esetben) világosítják, ami nem tesz jót a hajnak...DE legalább könnyű helyrehozni (ha nem tetszik, levágatod a hajad) és a fejbőrrel sem érintkezik a festék.
Én nekem se engedték ekkor a hajfestést még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!