Hogy lehet festett sötétbarna hajat világosítani?
szia! nekem 3 évig volt fekete a hajam, és augusztus elején kipróbáltam a colour B4-et (DM-3500 forint), a használati utasításban szépen le van írva minden, nekem nagyon bejött, igen a haj kapott egy kis vöröses beütést, ami még jó is.. de tényleg:D a lényeg, hogy nekem hosszú, hátközépig érő, vékony szálú hajam van(elég volt rá egy B4) és mikor bekentük, ugyanúgy, mint hajfestésnél, csigába a fejem tetejére felgumiztam a hajam....... nagyon okos vagyok, tudom:D szóval ahol nem érte levegő, ott szinte semmit sem csinált a hajammal, de a teteje és az alja szép lett, kaptam egy kis barnásvörösesből-sötétbarnásfeketés átmentet. ja és a B4 nem roncsolja a hajat... semmi leégett haj, szálkás, tényleg csak ajánlani tudom (a szaga elég rossz, de nem kibírhatatlan) A szerencsétlen kísérlet után, 3 nap múlva vettem még egy B4et, tudván, hogy mostmár érje levegő a hajam, de ez sajnos már nem segített semmit, meg sem mozdította a hajam.... feladtam a próbálkozást, mondom nem néz ki rosszul, én többet nem költök rá. eddig nem is volt probléma, csakhogy eltelt 4 hónap, és elkezdett lenőni a hajam, szóval most már 3 színű:D fodrászt tízezer alatt sehol sem találtam, és hallottam a Loreal Efassor-ról, és most este ezzel fogom megcsinálni a hajam (és 9es oxy-val) ha érdekel, leírhatom a tapasztalatom majd erről is, de mások véleményét olvasva, ez széttöri, leégeti, narancssárga lesz tőle a hajam.. szóval nagyon félek, mindenki szorítson...:D napáá:)
21L
Szia!
Én C-vitamin porral világosítottam a fekete hajamat világosbarnára. Bio boltokban és gyógyszertárakban lehet kapni. Én egy kilósat vettem, kb 1800 Ft volt, balzsammal el kell keverni hajfesték állagúra,hajfestőecsettel felviszed a hajadra és minél tovább rajta hagyod annál jobb lesz az eredmény.:) Nem roncsolta a hajat egyáltalán, sőt a balzsamnak köszönhetően táplálta is. Sok sikert :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!