Jó minőségű hajolaj?
Figyelt kérdés
Szeretnék olajat használni a hajamra, amitől tényleg nem lesz száraz. Eddig ricinus olajat használtam, de nem igazán jött be...pedig rajt hagytam éjszakánként, és még be is tekertem...2013. aug. 4. 21:29
3/5 A kérdező kommentje:
igen ezt is használom hajmosás után...próbáltam egész hajra és úgy pakolás, de majdnem a felét elnyomtam...
2013. aug. 4. 21:38
4/5 anonim válasza:
Kókuszolaj sokkal jobb a ricinusnál. Mosás után a vizes hajadon eloszlathatsz egy körömvégnyit, ez sokat segít. Száraz hajra is ha teszel este egy keveset, reggelre beszívja és nem lesz zsíros hatású a hajad.
Amiket előttem linkeltek nem igazi hajolajak, csak szilikonos hajvégápolók, amikben kevés olaj van. Azok is jók, nekem nem túl száraz a hajam, tökéletesek rá. Ha neked nagyon száraz esetleg próbáld ki, hogy vizesen bekened kókuszolajjal, és utána ha megszáradt teszel rá szilikonosat. Olcsóbb és jó nagyon a Balea Oil Repair "hajolaj" is (ez is szilikonos), 1200 Ft körül van, de ez 100 ml-es, nem 30, mint az Avon, úgyhogy jobban megéri.
5/5 anonim válasza:
Én is a Baleát ajánlom, vagy a kókuszolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!