Tudtok olyan fodrászkellékes hajfestéket ajánlani, ami olcsó, de jó minőségű? Nektek melyik vált be? Elsősorban hamvas árnyalatokra gondoltam.
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 18:23
1/4 anonim válasza:
Kinek mi az olcsó.
Én Evolution Cube-ot használok, kb 1300 Ft körül szoktam venni.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt használtam, de most sajnos nincs pénzem kiadni egy festésért 4000 Ft-ot. :( A hosszú hajamra nem elég egy dobozzal, így az oxikkal együtt 4 ezret szoktam fizetni. Muszáj annyit használnom havonta, nem elég, ha csak a lenőtt részt festem, mert eléggé kifakul addigra a haj többi része is. :S
2013. júl. 8. 18:53
3/4 anonim válasza:
De az eleve nem olyan jó ha havonta fested a hajad :/ szerintem keress egy nagyon jó ménőségüt én megenném drágán is és akkor az kitart több ideig . De lehet h rosszat mondok :/
4/4 anonim válasza:
Hát akkor marad a Kallos vagy a "drogériás" festékek szerintem.
Mondjuk azok közt is lehet szép színeket találni, amik nem rosszak én megnéznék pár fórumot, ahol leírják a véleményeket a festékekről, vagy esetleg krémmánián, hátha ott is van pár.Esetleg Nők Lapja fórum, ott is megy ez a téma mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!