Tudnátok írni borotvát, ami viszonylag olcsó, de jó minőségű?
És hogy mennyibe kerül/hol lehet kapni?
(Ne írjátok hogy ne használjak borotvát,mert a kérdés most nem erről szól.Köszi)
Én mindig Gillette Simply Venust veszek, nekem ez nagyon bevált, évek óta használom. Most ez a fajta van: [link]
4 db van benne, 1000-1100 Ft körül volt, ha jól emlékszem. Sokáig éles marad.
Nekem a Gillette vált be legjobban, számomra minőségre sokkal jobb volt. Én csomagos eldobhatós változatot szoktam venni, változó, mikor mennyi van benne. Van, hogy 3 máskor 8. (Néha akció pl. 4+2 ajándék)
Legutóbb még csak párszáz forint volt a csomag, ezer forint alatt volt mindig. De ha fölötte van kicsivel, akkor is megéri, mert sokáig elég egy. Jó a pengéje és a krémezőcsík is tartós. (Fontos, hogy ne álljon a vízben mert akkor a csík idővel elkezd leválni. De amúgy meglepően sokáig bírja.) Ja és nyugodtan veheted a férfiaknak való változatot is, nincs igazán különbség. Én akkor vettem azt, ha az volt akciós. Használtam kb. mindenhova, nem vettem észre különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!