Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok valami krémet,...

Tudnátok valami krémet, praktikat adni amivel eltüntetem a pattanásaim? Nagyon fontos lennne. /13l/

Figyelt kérdés

Főleg a szemöldököm es az orrom és a körül van a legtöbb.De ha kinyomom őket akkor vér folyik és ezt nem nagyon lehet elállítanj:(é

És a nyoma az kb.2honapig ott marad.:(

2013. aug. 4. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
én egy kis alapozót szoktam rajta szétkenni és akkor nem annyira piros :) 13/l
2013. aug. 4. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Kozmetikus!Ö kitisztítja és nem hagysz maradandó hegeket magadon.Ő tud javasolni termékeket is.
2013. aug. 4. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem az alapozó meg a korrektor se segít a kozmetikushoz meg anya nem enged mivel azt mondja hogy túl kicsi vagyok.:(

Ugyhogy esetleg valami könnyű elkésziítésűházi pakolás segítene rajtam?

2013. aug. 6. 09:14
 4/5 anonim válasza:
van egy krém, amit a tévében babák seggére reklámoztak, de persze emellett ezer dologra jó még, köztük a pattanásokra is. Leszárítja őket. a krém neve Sudocrem.
2013. aug. 10. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári 3%-os szalicilsavas kenőcs. Receptje: 30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav. 350 Ft.
2013. okt. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!