Lehet hogy a pattanásaim miatt nem esek teherbe? Az ezért felelős hormon miatt? Fontos!
Ha esetleg pesti vagy ajánlom az Mensmentist ott - igaz pénzért - megcsinálják a kért vérvételt.
Ha nem vagy pestközeli akkor meg érdeklődj hol lehet vért vetetni így.
Ha én nem mentem volna el, hanem rábízom magamra az orvosra (mert nem írnak ki ám mindenre, csak ha jelentős jele van már akkor), lehet már cukorbeteg lennék. De így hogy időben mentem az MM-be és megcsináltattam a fontos dolgokat, kiderült hogy az inzulinom megugrott terhelésnél és ezért volt magasabb a TSH és a tesztoszteron is.
Szóval ha teheted vedd kezedbe a sorsod!
Nem, nem volt annyira jellemző a pattanásosodás rám.
Viszont volt egy vetélésem, és több kémiai terhességem (rossz beágyazódás), súlygyarapodás. Nem hagytam magam, nem tekintettem természtesnek a vetéléseket így elmentem először sima nődokihoz, akkor ki is írt hormonlaborra, de cukorból csak sima éhgyomrit írt ki. Magas lett a teszto és a tsh, és a babatervezőkön mondták, hogy az IR gyanús is lehet, így elmentem önköltségen Balatonofüredről Pestre és megcsináltattam. És akkor kiderült a turpisság. Azóta fogytam 18 kilót és helyreálltam, minden értékem rendbejött.
Először gyógyszerrel próbáltak az inzulinszintemet helyreállítani, de az izulinszint mellett baromira elszállt a terheléses cukrom 10 fölé ment, már glükóz toleranciám lett így, ami a cukorbetegség előfutára. Saját felelősségemre abbahagytam a gyógyszert (mert nem akartam egész életembe szedni + mellékhatásai lettek vádligörcs) elmentem egy méregtelenítő kúrára, plusz leadtam 18 kilót. Tavaly novemberben a terheléses cukorértékem már visszament 4-re ami tökéletes. Az inzulinértékem még mindig magas volt egy cseppet, de csak egy kicsit. Nem is próbálkoztunk közel fél évig, nem akartam babát elveszíteni többet.
Egy hónapja indult a project megint. Immár egészségesen.
Elmozdulhat az egyik a másik nélkül is. Az inzulin rezisztenseknek van hogy elmozdulnak az értékek.
Lehet egyedülállóan is magas. Érdemes megnézetni amit csak lehet, hogy tisztán láss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!