Lányok. Titeket nem "fáraszt" a folytonos ápoltság fenntartása?
Én magam is nő vagyok, jelenleg dolgozom egy szállodában, ahol ugye alapkövetelmény, hogy az ember ápolt legyen. Tehát mindennap láb és hónaljborotválás, 2 hetente comb szőrtelenítés, szemöldök-köröm rendbe rakása, krémezés naponta többször, mert sokat kell mosogatni a szállodába és nagyon szárít ..+ én vasalom a hajam, tehát minden reggel 15 perc csak az, smink is 10 perc..és néha már annyira szeretnék szőrt növeszteni, ápolatlanul itthon pihengetni.
Ti nem szoktatok így besokallni? Csak én szeretnék néha pihenőt a mindig szépnek kell lennem érzés alól? Ami mellesleg jót tenne a bőrömnek is..
Nem panaszáradat akart lenni, csak kíváncsiság, hogy más nők, hogy élik ezeket meg. Köszönöm!
Én nem szoktam besokallni, szeretek ápolt és jól kinéző lenni. Ha aznap nem is dolgozom (nálunk is csinosnak kell lenni) akkor is időt szánok ezekre. Magabiztossá tesznek és a kedvem is jobb, ha klasszul festek.
De minden ember más, attól mert én élvezem ezt és alapvetőnek tartom magamon, te még nyugodtan vágyhatsz egy kis lazításra :) Nem mindenkinek ugyanarra van igénye.
Engem nem fáraszt, én szeretem csinálni. Szeretem kihozni magamból a legjobbat, nekem valamiért akkor a közérzetem is jobb, és valahogy szórakoztat is.
Pár dolgot kiiktathatsz ezek közül a dolgok közül. Nem hiszem hogy még ilyenkor 40 fokban is teljes sminkben kéne menni mindenhová, egy natúrabb sminkben is biztos szép vagy.
Egyébként mit vasalsz a hajadon 15 percig? Eredetileg nagyon göndör? Az enyém enyhén hullámos, de max 5 perc alatt megvan :) De nekem az is eléggé tönkreteszi a hajamat, ritkán is csinálom.
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor csak nekem sok ez egy picit. Bár alapból is pasis csaj vagyok, nem szeretem a csajos témákat-dolgokat, úgyh valsz ez az oka. De persze én is magabiztosabb vagyok, ha szépnek látom magam, csak na..:)
Utolsó: oroszlánsörényem van, egyenetlen hullámos, és nagyon "makacs" :D Szóval kivasalom 15 perc alatt szögre, 20 perc múlva már itt kunkorodik, ott göndörödik. De vasalás nélkül meg nagyon igénytelen hatása van sajna..
leírom amit gondolok:
Annyira utálom a bőrömet hoyg frászt kapok. Kiskorom óta ekcémás a lábam ami nyáron elmúlik télen visszajön. MOst persze nem olyan intenzív mint télen de akkor is utálom hogy szőrteleníteni kell mert csak felsérti a bőrömet. Arcom tele van apró miteszerekkel illetve a lapockámon is van most. Szóval én szívesen csinálnám ha nem lenne probléma a bőrömmel:(
8.: egy szállodában vagyok recepciós és felszolgáló egyszerre(nyári gyakorlat), kinti terepen megy a felszolgálás a sok vendég előtt(bent pedig ugye a mosogatás), és rövidnaciban vagyunk kint vagy kis szoknyában. Én meg erősebb szőrzetű lány vagyok, és nem érzem jól magam úgy ilyen ruhákban, ha érzem, hogy hááát..azért lenne ott mit leszedni. Ennyi a történet :)
Továbbra is köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!