Tudtok olyan házilag egyszerűen elkészíthető arcpakolásokat amiket ti már esetleg kipróbáltatok és jónak, hatásosnak gondoltok?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy egyszerűen elkészíthető legyen mert nem akarok ilyen mandulareszelékekkel bajlódni.:D Sokat olvastam a neten de nem tudom melyik a leghatásosabb.Olyasmi kéne ami jó bőrélénkítésre, fáradt bőrre.2013. febr. 18. 19:42
1/3 anonim válasza:
Nekem az élesztő+méz kombó jött be.
2/3 A kérdező kommentje:
és azt milyen arányban vagy hogy, hány percig?
2013. febr. 19. 18:05
3/3 anonim válasza:
Igazából én ezt szemre szoktam mérni, egy negyed kockányi élesztő elég általában egy alkalomra. Ezt belemorzsolom egy tálba, és csöpögtetek rá egy kevés mézet, majd az ujjammal elkeverem. Az a lényeg, hogy ne legyen túl híg, mert akkor lefolyik az arcodról, tehát lassan adagold a mézet, hogy tudd szabályozni az állagát.
Felkenem, és addig hagyom fent, amíg teljesen megszárad az arcomon, de legalább 20 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!