Jartatok mar ugy, hogy kiprobaltatok egy termekmintat, megtetszett, megvetteek es az mar nem vokt ugyan olyan?
Figyelt kérdés
Vagyis attol mar nem dobtatok akkora hatast? A termekmintakat minosegibbre csinaljak szerintetek?
Most is probaltam egy arckremet...annyira jo, de nem olcso..es tartok tole, hogy bar az se lehet rossz, de ilyen jo nem lesz. Anno a Garnier BB krem mi.tha is jobban bejott..megvettem es az is masabb volt. Igaz nornal a borom, de annal mar fenylik nekem is..igaz egy kis puder es estig matt vagyok, de a termekmintanal jo volt minden.. Mit gondoltok? Ti jartatok mar igy?
2012. júl. 25. 12:27
1/2 anonim válasza:
én személy szerint még nem. egyébként nem is hiszem, h ezt bármelyik cég meg merné kockáztatni (mármint, h a termékmintának más az összetétele, mint a boltban vásárolt terméknek), elég költséges játék volna...
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet ez csak olyan dolog, mint amikor bemegyek a drogeriaba es kiptobalok vmit tszternel es akkor odavagyok, mert nem lehet az enyem..de ha megvan akkor mar meg se olyan jo, mig amikor vagyakozok utana. Lehet emiatt erzem ezt.
2012. júl. 25. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!