Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna hajszín unalmas?

A barna hajszín unalmas?

Figyelt kérdés
Több lány is írja, hogy szerintük az, és ezért festették át más színűre a hajukat.

2013. aug. 3. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

árnyalattól függ,illetve attól hogy kinek hogyan áll

én is ezért festettem át,de csak mert nem volt szép árnyalatú,viszont szoktam olyan természetes barna hajakat is látni amin elgyönyörködöm mert nagyon tetszik és mindennek mondanám csak unalmasnak nem

2013. aug. 3. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség! Szerintem a barnának vannak a legszebb és legkülönlegesebb árnyalatai.
2013. aug. 3. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Jó, van az a tipikus szürke barna, ami se nem sötétszőke, se nem világosbarna, hanem olyan semmilyen. Az kicsit unalmas, de a barnának nagyon sok árnyalata van, egyáltalán nem unalmas szerintem. Nekem minden barátnőm barna, én is barna vagyok, és mindegyikőnknek másmilyen barna a haja.
2013. aug. 3. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti barna hajszínem unalmas volt. Olyan sötétszőke-világosbarna de inkább porszínű, semmilyen. Vagy szőkén, vagy csokibarnán hordom, 1 éve csoki voltam, most váltottam szőkére, de nem kizárt, hogy megint barna leszek.
2013. aug. 3. 09:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is a barna a legszebb hajszín. Rengeteg féle gyönyörű árnyalattal rendelkezik, de az ismerősöm hallani nem akar a barnáról, mert szerinte uncsi az összes. Kicsit fura..
2013. aug. 3. 09:53
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sem unalmas, pont azért mert olyan sokféle árnyalat létezik belőle. Ráadásul a barna hajhoz könnyebb öltözködni, mert szinte minden szín jól megy hozzá. Nem lesz túl nagy a kontraszt, mégis lágyan kiemeli, nem kelt "durva" összhatást.
2013. aug. 3. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most különösen divatos a kicsit vöröses árnyalatú barna, a gesztenyebarna. Én szőke vagyok, de majdnem minden barátnőm barna, a legtöbben eredetileg is barnák, de sokan unalmasnak tartották, ezért átfestetették valami más árnyalatra. Szerintem nem unalmas a barna haj, de lehet hogy csak azért vagyok így vele, mert nekem még sosem volt! :)
2013. aug. 3. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eredetileg barna és igen én is unalmasnak találtam. Úgy néztem ki vele mint minden 2. lány. Túl hamvas volt, túl szürke kisegér feelingem volt vele. 2,5 éve vörös vagyok és sokkal izgalmasabbnak találom, főleg hogy az eredeti hajszínemmel úgy néztem ki mint egy rákos beteg, mert sápadt a bőröm, ehhez meg nagyon klasszul néz ki :)

Nem mondom, hogy minden barna unalmas, pl szerintem a csoki barna szép, de a többség nem jön be, főleg nem magamon :)

2013. aug. 3. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem, bár bizonyos árnyalatai nem tetszenek (pl a saját inkább szőkés, de túl szürke hajszínem tuti nem, meg a világosbarna kevésbé élénk árnyalatai..) de ez a legkönnyebben variálható szín, sokféle árnyalat van, stb.
2013. aug. 3. 11:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont, hogy az eredeti barna a különleges, nem a töredezettségig hidrogénezett szőke haj..:D
2013. aug. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!