1/13 anonim válasza:
VILÁGOSBARNA
Örülj neki, mert ez a kedvenc színem.
2/13 anonim válasza:
Ez egyértelműen egy szőkés árnyalat.
3/13 anonim válasza:
Szőke. Sokan azt hiszik, azt a szőke, ami világos, azért írta az első is ezt a hülyeséget. A barna és a szőke két teljesen különböző árnyalat, mindkettőből van sötét és világos.
4/13 anonim válasza:
Középszőke. Az első válaszoló valószínűleg fiú. :D
5/13 anonim válasza:
Felül világosbarna, lejjebb sötét szőkés. A közép szőke ennél jóval világosabb.
6/13 A kérdező kommentje:
2013. aug. 2. 13:12
7/13 anonim válasza:
Középszőke. Hogy érted, hogy erős lenne e rá?
8/13 anonim válasza:
Középszőke - világosszőke között van. Szerintem jó lenne rá az a festék, bár így is nagyon szép a hajad.
9/13 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen hajszínem van, és szőkésbarnának hívom, de szerintem olyan semmilyen színe van... Az első hajfesték jó lenne rá, az hasonlít az eredeti hajszínedhez.
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy sokan mondják hogy a középszőke hajfesték sokaknak sokkal sötétebb lett mint ahogy az a dobozon van ! és ez azért lenne nekem fontos hogy ha befestem ne térjen el az eredeti hajszinemtől lenövéskor mert nem szeretném többet festeni hanem az eredetit visszakapni:)
2013. aug. 2. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!