Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétszőkéből mokka barna...

Sötétszőkéből mokka barna hajszín?

Figyelt kérdés
Eredetileg sima barnás hajam van, 5 hónapja festettem vöröses barnára, egy állítólagosan jó fodrásszal,jó minőségű festékkel, de minden mosásnál egyre jobban világosodott, most kb. sötétszőke szine van, itthon akarom most festeni, Syoss mokka barnára, elég lesz csak ráfesteni, vagy vennem kéne a fodrászkellékesben valamit, ami előtte leszívja az előző festéket, vagy mi legyen? 17/l

2013. júl. 29. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz, akkor sylosst semmiképpen sem teszel a fejedre! Egyébként minden hajmosásnál festett sampont használsz???? Mivel dolgozott a fodrászod???? Látni kellene, hogy most milyen a hajad színe....attól függ, hogy mi kell rá, foltos lesz e?
2013. júl. 29. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt hogy azt, de volt, hogy elfogyott és míg nem vettem addig sima minden hajtípusra valót használtam. Matrix festékkel dolgozott, ha jól tudom. Jelenleg nem tudok képet küldeni, de amint haza érek, linkelem.
2013. júl. 29. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Ilyenre festettem:

[link]

Ilyenre fakult(mostani):

[link]

2013. júl. 29. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj a syoss hajfestékekkel, én egy ideje már azt használok csak. Ennek az egynek jön vissza ténylegesen az a színe amit a dobozon lévő kép "ígér" és kb 2 hónapig tart a tényleges szín, nekem mindig dícsérgetik :) ezt a sötétszőkét ami neked van szerintem simán befogja a festék, nem kell előtte rá semmit tenni.
2013. aug. 22. 16:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2013. aug. 30. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!