Lányok ti hogyan szőrtelenítitek lent?
Figyelt kérdés
borotvát használtam addig, viszont nagyon hamar visszanő akkor a szőr, illetve ki is pattogok , ami egyrészt viszket/fáj is, és csúnya is. mivel érdemes szőrteleníteni az intim testrészeket?2013. aug. 1. 17:41
1/3 anonim válasza:
sokan ajánlják a gyantát,én viszont nem igazán mertem kipróbálni ha már lábon is fáj nem bírom elképzelni lent,úgyhogy az epilátor mellett döntöttem
rövid szőrön nem fáj,max húz egy kicsit,az első pár alkalommal "fura" volt,de megszerettem
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon érzékeny a bőröm, félek hogy kipattogok . és a szőrtelenítő krémekről azt hallottam, hogy különösen ilyenek. vagy érdemes lenne kipróbálni?
2013. aug. 2. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!