Lányok! Ti a combotokat is szőrtelenítitek, vagy csak térd alatt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 10:47
1/15 anonim válasza:
combomat is,hogy néz ki ,ha fent szőrös? ég ha szőke akkor is gáz gondolj bele,ha a pasid végigsimítja és az elején sima fent meg szőrös..
2/15 anonim válasza:
kb 1 éve én is szőrtelenítem a combomat is,tényleg elég kiábrándító ha otthagyod a szőrt
3/15 anonim válasza:
nekem kell a combomat is.. ott is szőrős, de ha nem lenne az vagy csak kicsit akkor nem borotválnám.
4/15 anonim válasza:
én nem mivel csak pihés. De ha szőrös lenne mindenképp legyantáznám azt is!
5/15 anonim válasza:
Nekem nem szőrös, úgyhogy azt nem. Meg amúgy sem hordok soha térdig érőnél rövidebb gatyát vagy szoknyát.
7/15 anonim válasza:
Nekem a combomon tényleg egy szál szőr sincs. Volt, hogy átmentem ott is az epilátorral, de semmit se szedett ki, max pihék vannak. Viszont a karom nagyon szőrös, onnan szedem.
8/15 anonim válasza:
Nem, én csak a térd alatti részeket borotválom, mert a combomon alig van pár szál, és azok is halványak, nem feltűnőek.
9/15 anonim válasza:
egyik b.nőm leszedte a combjárol,de nagyon megszívta mert erősödött utána már neki és állandóan szednie kell mert csunya neki.
10/15 anonim válasza:
Szerintem ha egyszer fent a combodat is szőrteleníted akkor onnantól kezdve mindig fog kelleni. Mondjuk van aki muszály mert látszik neki. Én még nem szőrtelenítettem a combom mert alig látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!