Fekete francia körmök géllakkal?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy fekete franciát nem lehet géllakkal csinálni, mert elfolyik a fekete, és csak fehérrel lehet, mert annak olyan az összetétele. Viszont a neten láttam ilyen képeket, meg rákerestem, és nem találtam ilyet. Lehetőleg egy manikűrös vagy olyan, akinek van ilyennel tapasztalata, el tudná mondni, hogy ez hogy van??? :O előre is köszi!2013. aug. 1. 12:58
1/1 anonim válasza:
:) ugyan olyan az összetétele a gél lakkoknak, természetesen az adott fajtába. Nekem vannak gél lakkjaim mivel műkörmözöm , nem csináltam még fekete franciát. De nem vettem még észre , hogy a feketémnek meg a fehéremnek eltérő lenne az állaga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!