Normális az (vagy káros) hogy napi 1x kivasalom a hajam?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyi a normális idő köz?2013. aug. 1. 00:30
1/9 anonim válasza:
Egy idő után nagyon tönkre fog menni, főleg az alja. Inkább kétnaponta vasald, ha teheted.
2/9 anonim válasza:
Mennyi a normális? A semennyi. Minek egyáltalán vasalni a hajat? Nyilván alkalmakra, havi egyszer okés, de minden nap semmi értelme és a végén hajad sem marad mert teljesen tönkreteszi.
3/9 anonim válasza:
Káros nyilván:-) egy 130-200 fokos készülékről beszélünk. Nem igazán értem, minek mindenáron az egyenes haj. Persze akinek gyakran vágott, szuperrövid, vagy extra ellenálló, gyönyörű, haja van vagy csak pl havi 1x vasalod ki az úgy oké. A hullámos- göndör hajból sokkal szebb frizurát lehet készíteni pl fonás, konty, lófarok megannyi variációja ( youtube ) felesleges vasalni.
4/9 anonim válasza:
Káros.
Lehet rá tenni vasaláskönnyítőket (Coccolino Waporesse :D ) de még úgy is rongálja a hajat. Szerintem heti 2 vasalásnál nem kéne gyakrabban.
5/9 anonim válasza:
én már 6 éve vasalom nyári szünet és hétvégék kivételével mindennap de semmi baja nincs a hajamnak,használok hajvédősprayt meg annyi hogy nem festetem
6/9 anonim válasza:
A hajnak mindenféleképpen káros. Egy idő után meg fog látszani a vasalás. Havonta 1x-2x vagy évente pár fontos alkalomra belefér, viszont jobb nélkülözni.
7/9 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, gyönyörű göndör hosszú haja volt. Aztán rájött a dili, és mindig vasalta. Végül olyan töredezett lett, hogy mindig csak vágatta és végül csak vállig ért a gyönyörű haja. Évekbe telt, mire ugyanolyan haja lett, mint előtte.
8/9 anonim válasza:
Nyilván káros valamennyire,de a hajtípusodtól is függ,hogy mennyire látszik meg rajta. Ha mindenképp vasalni akarod,akkor használj előtte hővédőt és inkább alacsonyabb hőfokon vasald. Hogyha nagyon odafigyelsz a hajadra,vehetsz speciális sampont,balzsamot és hajsprayt emelett ha nagyon töredezik a hajvéged,akkor látogass el gyakrabban a fodrászhoz.
9/9 anonim válasza:
#5 jó kamu :D én is 6 évig vasaltam szinte minden nap, kb fél év után tönkrement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!