Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire káros ha, minden nap...

Mennyire káros ha, minden nap be van fonva a hajam? Segít a növesztésben, vagy rosszat teszek vele? Nincs erősen befonva, nem húzza a fejbőröm.

Figyelt kérdés

#haj #fonás #jót teszek
2013. júl. 30. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából se nem jó, se nem rossz. Arra figyelj, hogy minél puhább, fém rész nélküli gumit használj, és ne tekerd rá szorosan. A kiengedettnél vagy a copfnál jobb, de a kontynál rosszabb (a konty jobban védi a sérüléstől, de hajgumi és hullámcsat nélkül célszerű csinálni). A növekedés gyorsaságát nem befolyásolja hogyan hordod.
2013. júl. 30. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam valahol,hogy könnyebben töredezetté válik tőle,és könyebben kiszáradnak a hajvégek.DE én személy szerint ismertem egy csajt,akinek mindig csak fonva volt a haja,és úgy nőtt neki,mint a gomba.(Mondjuk az lehet génektől,táplálkozástól,stb is,nem biztos,hogy a fonás eredménye volt).A vasalásnál,és hajsütővasnál mindenképpen jobb,és nyáron kellemes viselet,szerintem nyugodtan hord befonva,hajvégápolót azért nem árt,ha használsz.;)
2013. júl. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!