Lecseréljem a szőke hajamat vörösre?
Foglalkozom vele elég sokat:-) egészségesen táplálkozom, sok vizet iszom, sportolok, szedek hajvitamint, kímélő samponom van, mindig felrakok egy parkolást is, nem vasalom, nem szárítom.. De ugyanúgy törik, mert hosszú, könyékig érő hajam van ( hajvágás után vagyok:-)) Levágatni nem szeretném, baromi hülyén áll ( nőies stílust képviselek, sok szoknyát hordok, meg blúzt póló helyett stb)
Köszönöm a választ:-)
Szerintem meg a szőke ronda, sosem tennék semmilyen mérgező festéket a hajamra és sok más embert is ismerek aki így van. Mit érdekel téged, hogy más szerint milyen a hajad? Nincs olyan szín ami mindenkinek tetszene. Ezzel a probléma megoldva, azt tedd ami neked jobban tetszik. Persze az ami egészséges, sokkal logikusabb.
Nekem 4 éve hennázott a hajam és még sosem mondta senki, hogy nem tetszik neki. Ízése mindenkinek van, de a való életben ez olyan triviális, nem aszerint választok ki embereket, hogy milyen színű a hajuk.
A szőkített részen sokkal intenzívebb (narancsos-répás) lesz a szín, a lenőtt természetes hajszíneden pedig sötétebb. Én a helyedben először visszafesteném az eredeti hajszínemre az egészet, és csak azután használnék hennát, hogy egyenletes legyen a szín.
Ha csak a henna növényt (és esetleg más növényi anyagokat) tartalmazza a hennapor amit használsz, akkor kémiai hajfestés után azonnal használhatod. De ha a hennában van vegyi anyag (pl sodium picramat vagy ilyesmi), akkor ajánlott várni a legutolsó szőke festésed után legalább 3 hónapot, mert a két festékben lévő anyagok reakcióba léphetnek egymással, és szétroncsolják a hajszerkezetet. De mint írtam, ha csak növényi összetevőből áll, akkor nyugodtan kenheted. Én Logona márkát használok natúr vöröset, de még a Khadi és a Lush sem rossz, és garantáltan nem tartalmaz semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!