Szőkésbarna (közép szőke) volt eredetileg a hajam, befestettem szőkére szép eredménye lett (3-szor volt festve) most szeretném az eredeti hajszinem? Visszakapni továbbiak lent?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna (közép szőke) volt eredetileg a hajam, befestettem szőkére szép eredménye lett (3-szor volt festve) most szeretném az eredeti hajszinem visszakapni persze csak ugy megy ha befestem szerintetek ha ezzel festeném (link) sötétbarna lenne? Vagyis barnább, mert sok helyen olvastam hogy valakinek közép szőkéből lett durván barnább? [link] 2013. júl. 31. 22:38
1/2 anonim válasza:
szerintem mindenképp barnább lenne. válasz egy lehellettel világosabb árnyalatot
2/2 A kérdező kommentje:
melyik lenne világosabb a 800 -nál mert az már szőke lehet csak?
2013. aug. 1. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!