232fgsbbb kérdése:
Az alábbi vieóban a csaj milyen hajgöndörítő vasat használ? Www. Youtube.com/watch? V=-AAvxQysLJo 2:53 És honnan szerezhetném be?
Figyelt kérdés
Gondoltam hátha van valamelyikőtöknek ilyen göndörítője,mert én nem tudok rájönni,hogy milyen márka.Előre is köszönöm :).2013. júl. 30. 13:56
1/2 anonim válasza:
A márka Remington. De nálunk még nem kapható. Sőt szerintem pont ez a fajta nem is lesz, mert helyette van egy másik, amit forgalmaznak nálunk.
Egyébként Remington TStudio Pearl Styling Wand a neve. Keress rá neten és ha mindenképpen ez kell neked, akkor külföldi oldalról is megrendelheted. Két méretben kapható.
Ami helyette nálunk kapható, azt az alábbi linken tudod megnézni, viszont ez csak egy méretben van. Ennek a neve csak simán Remington Pearl. Egyébként a videóban, amit linkeltél a lány a vastagabb változatot használja.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2013. júl. 31. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!