Hogyan álljon meg úgy a hajam, ahogy lefekvés elött beállítom? 14/F
akk elárulom neked az én titkom! :D Egy este mikor részegen haza értem csak beestem az ágyba és elaludtam reggel ugyanúyg volt a hajam! :D nekem oldalt rövid hajam van és hátul meg felül hosszabb és zslét v waxot v hajlakkot használlok :) szóval rájjöttem h a titok abban rejlett h hason aludtam és a párna úgy volt a fejem alatt h oldalt volt rajta a fejem de ink cska az arcom volt rajta xDDD tehát a fejem 1 része szinte lelógott róla és így a hajamat nemérte nem nyomta szét xD ezt azóta is sokszor műűvelem persze józanul és tényleg megy mivel ha hason fekszeme nem tudok forgolódni meg stb xdmax a fejemet fordítom jobbról balra xD nemtúl kényelmes de van h megéri...pl ha kifogyóban a zselé xD 1ik reggel megcsinned másik reggel még faszán áll xD lehet megkövezni ezekért meg leb**zizni meg stb haljatok meg működik és nemvagyok b**zi és van életem xd csak adok magamra és a megjelenésemre ennyi :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!