Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrásznál miket raknak...

Fodrásznál miket raknak általában a hajra vágás esetén? Olyan jó állag volt a hajamnak a fodrász után, de ahogy hajat mostam a kencék is kijöttek, és ugyanazt a hatást akarom elérni újra.

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 05:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak a fodrászod tudja megmondani, hogy miket használ. Nyugodtan kérdezd meg tőle :)
2013. júl. 20. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg legközelebb. Minden fodrásznak megvannak a maga bevált kis termékei. Ha márkaszalonba jársz, akkor valószínűleg annak a termékeit használja, annyival egyszerűbb lesz megtalálni. :D Az én fodrászom pl kallos pakolást szokott rátenni, szag után találtam meg, de azért legközelebb meg is kérdeztem tőle. :D

Amúgy szerintem azt a hatást nem tudod utánozni otthon, én legalábbis arra jutottam, hogy a titok nagy része a szárításban van. Utána nekem is szép sima, meg jó tartású a hajam, meg selymes, fényes. Itthon nem tudom úgy megcsinálni magamnak, mert nincs 3 plusz kezem sajnos. :D Én mindig visszafele is fújom a tincseket, meg nem tudok olyan aprólékosan szöszölni vele, úgyhogy tele vagyok apró kis göndör, kiálló szálakkal. :(

2013. júl. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!