Valaki megmondja nekem, hogy ez milyen szín? És milyen hajfestékkel lehet elérni?
Figyelt kérdés
Jelenleg gesztenyebarna festett hajam van, de majd szeretnék ilyet valamikor. Először persze leszívatnám, aztán befestetném. Nem tudom milyen színt válasszak. Szeretném elkerülni a narancs árnyalatot. Mennyi időbe telne, és egyáltalán lehet-e pont ezt a színt kapni?
2013. jún. 12. 11:34
1/4 anonim válasza:
Szerinted ez annyiból állt, hogy a mosdó felett befestette a haját? Látszik rajta, hogy hátul és felül tök más árnyalatú, mint lent elöl. Mesterfodrász csinálta biztosan, általa kikevert festékkel.
2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan látom, hogy nem egy színből áll....én nem szeretnék átmeneteset, azt a színt szeretném, ami kb a közepén van..ja és én is fodrászhoz akarok menni, csak nem tudom, mit mondjak neki...ezért tettem fel a kérdést.
2013. jún. 12. 13:31
3/4 anonim válasza:
szerintem ez valamilyen sötétebb szőke hajfesték a haján. nem az a platina szőke, de ezt valamilyen szőkés hajfestékkel érte el, és keverhetett hozzá vmilyen barnát plusz.
4/4 anonim válasza:
Ha fodrászhoz mész akkor vidd el a képet, és megcsinálja az alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!