Fekete hajba hány szőkítés után lehet fehér melírt varázsolni?
Figyelt kérdés
Félek, hogy tönkremegy:S2009. okt. 23. 20:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd ezt, mert tönkremegy a hajad. ez elég rizikós és káros. Alap hogy 12%-os hidrogénnek mennek rá, ami zöld lesz és utána használnak rá egy szép világos szőkét. szerintem szétcseszi a hajadat. A fekete önmagában sem éppen kímélő festék....
2/4 A kérdező kommentje:
De aztis vegyétek figyelembe, hogy nekem a fekete nem festék hanem csak sampon, samponnal fessük be a hajam mindig.
:S
nekem nagyon kell az a fehér melír=/ NAGYONNAGYON.Ahj valaki tanácsoljon valamit
2009. okt. 23. 21:16
3/4 anonim válasza:
Ha annyira szeretnéd, vágj bele nyugodtan...
4/4 anonim válasza:
Mire kifehérítteted, ki fog hullani a fele. Ha nagyon fontos, inkább rakass bele néhány fehér tincset, a hajad se megy tönkre és talán még mindent összevéve olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!